Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Napište mi

Náhledy fotografií ze složky Takhle já spím

Komentáře

Přehled komentářů

hledáme kamaráda

(mia, 26. 11. 2012 14:24)

Dobrý den všem,
ráda bych se na Vás obrátila s prosbičkou o pomoc. Máme doma kočičku, kterou po 13letech budeme muset nechat uspat:-( a máme doma tří letou holčičku... proto Vás žádám - nevíte někdo o kocourkovi, kterého by nám někdo daroval, nebo prodal za symbolickou cenu? neumíme si to bez kočičky představit, bohužel nemáme finanční prostředky na koupi drahého koťátka...
Předem všem děkuji za ochotu i čas:-)
Mia

plzenský kraj
mocushlem@seznam.cz

Re: hledáme kamaráda

(Vlasta, 27. 12. 2012 8:12)

Dobrý den, tak to vám opravdu nezávidím, mám doma tři kočky (2kocoury a jednu kočku)mainské mývalí, taky mě to jednou potká, neumím si to představit. Ti moji mazlíci jsou jako děti, už si to bez nich neumím vůbec představit.
Zkuste hledat na internetu, je tam spousta nabídek, určitě se nějaké koťátko najde. Já osobně bych se poptala v útulku, ta kočina vám pak bude neskutečně vděčná. Přeji krásný den a šťastnou ruku při výběru. určitě se kočička najde. VlastaDejte nám pak tady na stránky vědět. Možná už doma nějaké to klubíčko máte.

Pozdrav z TŘEBÍČE

(Slavka, 27. 3. 2011 16:05)

Ahoj Pavlušo a Vlasto!Kotátka jsou pěkná-povedla se.Tu piplačku s opatrovánímVám nezávidím.Najděte jim hodné páníčky.To modravé si hraje s ovladačem?Hodně úspěchů v chovu !Slávka a Jarda.

Pozdrav z Třebiče.

(Slavka , 14. 3. 2010 15:46)

KONEČNĚ JSEM VIDĚLA VAŠEHO KOCOURA.OPRAVDU VÝBORNEJ KADEŘNÍK I BOJOVNÍK.UMOŽNIL MI TO JOŽAN A JEHO PŘÍTELKYNĚ JARKA.VŠICHNI VÁS POZDRAVUJÍ.ALEŠ S BLANKOU MAJÍ DRUHÉHO SYNA-VOJTĚCHA.NARODIL SE DŘÍV,JEŠTĚ JSOU V NEMOCNICI.ZDRAVÍM-SLÁVKA.

Problémy s kotětem

(Lída, 22. 11. 2009 11:33)

Dobrý den, mám doma sestřičku z vrhu od vaší Aprilky, kočička má stále zdravotní problémy. Chtěla bych se zeptat,jak je na tom se zdravím Aprilka.Nemusí to mít žádnou souvislost, ale mohlo by nám to třeba pomoci s diagnózou. Napište mi prosím na lilidy@seznam.cz
Děkuji a zdravím Lída.

medvídek

(pupik206, 3. 5. 2009 12:12)

Nudíte se,kupte si medvídka mývala.:-)
Pěkný kocourek.

Leonek

(Radka, 26. 4. 2009 15:12)

Tedy, hledala jsem kódy a našla jsem navíc ještě kouzelný kotě dokonce rasy o které jsem sama uvažovala :-)Jen myslím, že bude temperamentnější, než náš stálespící kocourek. Držím pěsti ke spokojenému dlouhému soužití a těším se zase na návštěvu vašich stránek a na nové fotky Leonka :-)

My máme spíš pejsky, ale naši smečku Bordeauxských dog doplňuje ještě kocour Ragdola, který slouží jako termoflor a dekorae postele :-) Na pejsky i našeho Jingse se můžete podívat na www.bordeaux.wz.cz

AHOJ LEONE

(ANGELO S CHŮVIČKOU, 29. 3. 2009 10:03)

VYROSTL JSI DO KRÁSNÉHO KOČIČÍHO FRAJERA.PŘEJEME TI ,SPOLU S MOJÍ CHŮVIČKOU,ZDRAVÍ,ŠTĚSTÍ A HODNĚ KOČIČÍCH NÁPADNIC,ABYS MOHL SVOJI KRÁSU PŘEDAT SVÝM POTOMKŮM.
angelocoon@seznam.cz

PODĚKOVÁNÍ A GRATULACE

(ANGELO MAAINCOON A JEHO CHŮVIČKA, 13. 12. 2008 13:41)

DĚKUJEME ZA KRÁSNÝ VZKAZÍK NA NAŠEM WEBU.HNED JSME SE DÍVALI NA VAŠE STRÁNKY A MUSÍME ŘÍCI,ŽE LEONEK JE PŘEKRÁSNÝ KOCOUREK.
GRATULUJEME
K NĚMU!!!!
URČITĚ Z NĚJ MÁTE RADOST A PRÁVEM,JSTE NA NĚJ HRDÍ.
LEONKOVI PŘEJEME HODNĚ ÚSPĚCHŮ A VÁM,RADOST Z LEONKA.
ANGELO A JINDŘIŠKA

Ahoj Leonku

(Jana N., 26. 8. 2008 20:37)

Jsi moc krásný kocour. Můžu to posoudit, pár jsem jich viděla. Mám doma jednoho malinko mladšího než jsi ty, jste si dost podobní. Přeji ti hodně milujících lidiček kolem sebe.